Ingmar Kolbrink

Ingmar is sinds maart 2017 buurtsportcoach in Weesp. "Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling in activiteiten en doelgroepen. Voor deze functie in Weesp, heb ik 7 jaar tennistraining gegeven aan jong en oud. Tijdens mijn opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening heb ik stage gelopen in het jongerenwerk in Hilversum.

Mijn doel is het stevig neerzetten van het buurtsportcoach werk, dat alle inwoners ons weten te vinden, zodat wij ondersteuning kunnen bieden bij het vinden van een geschikte sport of beweegactiviteit!"

Bij vragen, wensen of sportieve initiatieven kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-27621943

Bastiaan Tuenter

Bastiaan Tuenter is sinds februari 2019 buurtsportcoach in Weesp. ‘’Het leukste aan mijn werk is het zien wat sporten/bewegen allemaal oplevert bij mensen. Zoals de vriendschapen die ontstaan tijdens het sport/bewegen en het zien van plezier dat er bij jong en oud is tijdens sportactiviteiten’’. 

Mijn doel is om sporten en bewegen voor iedereen aantrekkelijk maken. Ik vind het belangrijk dat iedereen mee kan doen en er een gezellig sfeer hangt. Wilt u meer mensen ontmoeten, uw hobby uitoefenen, iets betekenen voor iemand anders of meer in beweging komen? Dan kunnen wij een afspraak maken om te kijken hoe de buurtsportcoach u daar het beste bij kan ondersteunen.

U kunt mij bereiken: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 06-13266603

 

Sportief Weesp werkt samen met: